28.4.2014

Lisää kommentteja matkasta

Joonatan: Matka oli oikein mukava. En aiemmin ollut käynyt Berliinissä enkä osannut odottaa, kuinka valtava kaupunki se oikeasti onkaan. Berliiniin saavuttuamme olin ihmetyksestä soikea kun katselin ympärilleni. Autojen keski-ikäkin oli 5-10 vuotta nuorempi kuin Suomessa, ja upeita, korkeita taloja oli kaikkialla. Kesä oli jo koittamassa, lehdet olivat jo lähes kaikissa puissa ja ilma oli niin lämmin, että t-paidalla pärjäsi koko matkan ajan oikein hyvin. Hintataso oli jonkin verran alhaisempi kuin Suomessa, ja julkinen liikenne oli järjestetty oikein helpoksi ja toimivaksi. Kaiken kaikkiaan matka oli todellakin kokemisen arvoinen ja haluaisin ehdottomasti käydä Saksassa uudemmankin kerran.

Hanna: Matka oli täysin uusi kokemus! Vaikka jalat olivat reissun jälkeen kipeämmät kuin koskaan oli se sen arvoista. Oli mielenkiintoista tutustua eri nähtävyyksiin ja Berliini oli kaunis ja siisti kaupunki. Autot olivat hienoja ja ilma mukavan lämmin verrattuna Suomen kevääseen. Julkinen liikenne oli tosi toimiva! Myös hintataso elintarvikkeissa tuntui hirmuisen halvalta. Kokonaisuutena hauska reissu.

Veera: Berliini oli kiva kaupunki ja ehdottomasti näkemisen arvoinen. Nähtävyydet oli mahtavia ja shoppailukadut suuria. Kevät oli paljon pidemmällä ja sää oli ihana kaupungin kiertelyyn. Pakko mainita muiden tapaan halvat hinnat ja pettämättömän toimiva julkinen liikenne. 

Hannele: Olen käynyt Berliinissä todella monta kertaa, mutta uuden ryhmän kanssa kaupungista näkee aina uusia puolia. Tämän ryhmän kanssa vauhtia riitti. Jälleen kerran oli hienoa huomata, kuinka fiksuja opiskelijoita meillä on! Kaikki käyttäytyivät hyvin vierailukohteissa ja jaksoivat kuunnella jopa sen pitkän esittelyn Stasi-museossa. Ehdimme nähdä paljon, mutta vielä moni mielenkiintoinen paikka jäi näkemättä. Kiitos!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti