13.5.2015

9. luokan matka Pariisin 12.-15.5. Päivä 2

Tänään päivämme aloitimme aamupalalla, jonne lähdimme yhdessä noin klo. 8.30.
  Aamupalana oli tarjottavana patonkia, croisantteja, munakokkelia, pekonia ja muroja sekä myös nutellaa!
  Aamupalan jälkeen meillä oli tunti vapaa-aikaa hotellissa, jonka jälkeen lähdimme metrolla kohti Eiffel-tornia!
  Ensiksi saavuimme sellaiselle aukiolle mistä sai todella hyviä kuvia :) Eiffel-tornin luona emme edes joutuneet jonottamaan niin kauan kuin luulimme.
   Kiertelimme toisessa kerroksessa emmekä päässeet ylimpään kerrokseen, koska oli liikaa jonoa eikä oikein huvittanut odottaa,kun näkyi hyvin myös siitä tokasta kerroksesta :)
  Eiffel-tornilta lähdettiin sitten kävelemään pitkäpitkä reitti kohti Seinen rantaa. Sitten lähdimme metrolla kohti Louvrea. Siellä kävimme ensimmäisenä Mcdonaldsissa koska oli jo niin nälkä ettei jaksettu etsiä toista paikkaa.
   Ruokailun jälkeen lähdimme Louvren museo-osaan kiertelemään. Näimme siellä muunmuassa erilaisia veistoksia ja maalauksia eri aikakausilta, mm. Tunnetun Mona Lisan!
    Kun lähdimme Louvresta, menimme Tuileriesin puistoon ja istuimme sielä heken ja jatkoimme matkaa Riemukaaren suuntaan ja siitä metrolla takaisin hotellille! Ja kyllä nyt hellii makoilla pitkänpitkän päivän jälkeen! 
Minulla on ollut todella kivaa täälä pienistä jalkakivuista huolimatta! Odotin eniten Eiffel-torniin menemistä ja huomista shoppailu reissua! Ainut asia mikä on todella outoa on se kuinka autoilija ajavat ihan miten sattuvat :D ja että pyöräilijät ajavat vielä heidän seassaan :D ( susanna) 
Myös minulla on ollut mukava matka tähän asti ja olen nähnyt paljon uutta. Eiffeli oli kyllä todella upeet maisemat ja sieltä näki lähes koko Pariisin! Huomenna päästään shoppailemaan ja näkemään lisää nähtävyyksiä! Odotan siis innolla (ja väsyneenä) huomista päivää! (Neea)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti