23.4.2013

Am Dienstag

Koko sakki turvallisesti perillä ! Saksa näyttää ja tuntuukin lähes siltä kun ajattelimme,- ainakin tähän saakka kun olemme ehtineet kiertää muutamia tärkeitä nähtävyyksiä ja saaneet esimakua Berliinistä. Sää on ollu meidän puolella ja kevätauriko lämmittää ihanasti !

Yöllä kahden aikaan herätyskellot soi ja unentuhruiset silmät koettivat avautua, sillä linkku lähti 2.45 kohti Helsinki-Vantaata. Oli kummallista kävellä matkalaukku perässä kolisten kohti pysäkkiä kun koko kylä oli aivan hiljainen ja nukkui sikeää unta. Meidän Saksanryhmä oli kuitenkin valmiina lähtöön ! Osa pojista ei ollut nukkuneet silmäystäkään .. Hehheh. Päädyimme ongelmitta turvatarkastusten ja lennon kautta tänne Saksaan :)

Ensin tulimme bussilla tänne SchönHauser Alleen ja heitimme tavarat hotellille. Hotelli tarjosi myös ilmaisen aamupalan, ihanaa ! Monella maha jo kurnikin :p sitten lähdimme maanalaisella Alexanderplatzia kohti ja Hannele esitteli nähtävyyksiä :) päästiin käymään mm. Marian kirkossa ja Berliner Domissa (oli muuten sika korkeet rappuset ..:D) ja sieltä näki koko Berliinin (ainaki melkein..:p). Sitte nähtii videoista tuttu tv-torni ja maailmanajankello ja kaikkea siistiä !:D on hassua kuulla ku ympärillä puhutaan pelkkää Saksaa :) ollaan opittu myös että maanalaiseen pitää rymytä nopeasti ja pois(vai mitä Hannele?) ..

Tällä hetkellä ollaan istuttu paikallisessa pastaravintolassa ja odotettu 45 minuuttia .. Ollaan sivusta seurattu sitä kuinka tarkastaja kävi ja tällä mestalla ei mee ilmeisesti yhtä kivasti ku meillä ..:D toivottavasti saadaan ruoat pian sillä täällä on 13 murisevaa mahaa !!:D

... Eli loppu hyvin kaikki hyvin ja saatiin syötyä.:) sitten levättiin hetkisen aikaa ja lähdettiin bussikierrokselle. Nähtiin vielä juutalaisten muistomerkki ja Brandenburger Tor. Nyt uni maistuu , sekä on varma !!Ps. Luvatut terveiset Riikalle :D!

Huomiseen :)
- rämäpää jengi Berliinissä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti