15.4.2013

Lundi le 15 avril

Tänään aamulla pakkasimme kimpsut ja kampsut kasaan ja luovutimme huoneet 11 aikaan. Onneksi laukut sai jättää hotellille säilöön ja pääsimme vielä kaupungille. Kävimme yhdessä Luxemburgin puistossa. Aurinko alkoi paistaa ja nautimme lämmöstä. Puisto oli iso ja täynnä erilaisia patsaita ja rakennuksia. Kävelimme rauhallisesti ja nautimme hienoista maisemista.

Kävimme myös Saint-Germain-des-Pres'n kirkossa, joka sijaitsee melko lähellä hotellia. Tämän jälkeen hajaannuimme pienempiin ryhmiin ja teimme vielä viime hetken tuliaisostoksia. Jaloissa kyllä tuntee, että kävelty on! Kävimme myös kaikki jossakin syömässä, jotta jaksamme paluumatkan kotiin, Suomeen.

Vielä on jonkin aikaa ennenkuin pitää lähteä lentoasemaa kohti. Onneksi junaliput on ostettu, joten muuta ei tarvitse, kuin hypätä oikeaan junaan ja huristella lentokentälle. Saa nähdä miten selvitään laukkujemme kanssa perille asti, koska tuliaisia tulikin aika paljon. Onneksi Lasse taas pelasti tilanteen ja tytöt sai laittaa osan tavaroistaan hänen laukkuunsa, ettei tule lisämaksua. Onneksi mukana on tuollainen herrasmies!

Terveisin Heli


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti